top of page

The Full Story

Over ons

Ontstaan tijdens het dagdromen over mooie plekjes waar dan ook ter wereld!
De geuren die je herinneren aan bepaalde momenten of plaatsen in je leven, hebben ons gebracht op het creëren van tijdloze frisse moderne geuren!
Reizend door  geuren proberen wij telkens combinaties te maken waarvan de uitwerking zijn weerga niet zal missen!
Ervaar nu ons eerst gelanceerde product: Shower Foam Davana … en snel zullen hier andere producten op volgen!

Nederland

Bij Genai zijn we trots op onze Nederlandse afkomst. Of het nu de pittoreske dorpjes, het groene landschap en onstuimige stranden zijn, of de nieuwste snufjes op het gebied van kunst, cultuur en design, wij laten ons inspireren door het beste van het Nederlandse. Geuren die synoniem zijn aan Nederland: Kamperfoelie, Koningspeer, eikenbomen en lavendel verrijken onze producten en laten onze verbeelding spreken. Alles wat we doen is doordrongen van een typisch Nederlandse humor, creatieve flair en gevoel voor charme en elegantie.
We zijn diep verbonden met onze Nederlandse afkomst; onze liefde voor onze landschappen en ons excentrieke karakter lopen als een rode draad door alles wat we doen. Voor ons gaat er niets boven thuis, en daarom werken wij met Nederlandse leveranciers zodat we met trots "Made in the Netherlands" op onze producten kunnen zetten.

Duurzaam

Onze duurzame werkwijze


We weten dat we de verantwoordelijkheid hebben om ons milieu te beschermen en dat we bij de vervaardiging van onze producten een weloverwogen aanpak moeten volgen. Het is een lopend project, maar we zijn vastbesloten om het beter te doen, en werken eraan om verantwoorde praktijken die onze impact op het milieu verminderen, centraal te stellen in ons bedrijf. Vriendelijkheid en zachtaardigheid zit verweven in alles wat we doen; van gerecyclede en recyclebare verpakkingen, tot onze belofte om producten te maken in faciliteiten die graag gebruikmaken van duurzame energie en emissies proberen te verminderen, tot meer transparantie rond onze verantwoord ingekochte ingrediënten en respect voor lokale gemeenschappen en het milieu. En als bedrijf met een trots Nederlands erfgoed zijn we vastbesloten om onze inzet voor Made in the Netherlands te verdiepen via onze productie en keuze voor ingrediënten.

bottom of page